Kinderopvang Moeder de Gans

Harmelen
Nieuw per 2018 BABYGROEP. Beperkte plaatsing mogelijk.


  

KDV bij Moeder de Gans. Liefde op het eerste gezicht.

Wist je dat baby’s elkaar al aankijken en op elkaar reageren? Bij MdG kun je vanaf baby, als beste vriendjes samen doorgroeien naar de peuter activiteiten, en zo verder naar onze BSO. In totaal 11 jaar begeleiding bij één organisatie. Ook voor de ouders een rustig idee. Ook omdat misschien een eventueel broertje of zusje al bij ons op locatie zit. Onze KDV en BSO zitten op 1 locatie centraal in Harmelen. En allemaal in grote eigen" ruimtes in ons supergrote gebouw. De BSO heeft de gehele bovenverdieping. Het KDV beneden het middendeel en achterdeel beneden. Met verschillende buitenruimtes. Binnen hebben wij in totaal 1150m3 speelruimte maar liefst.

Baby’s en peuters of alleen baby’s?

Sommige ouders brengen hun baby bij voorkeur in een opvang met ook iets oudere kinderen, omdat dit meer lijkt op een natuurlijke familiesituatie. De kinderen kunnen zich dan aan elkaar optrekken, doordat ze elkaars gedrag imiteren. Andere ouders willen hun baby liefst zo lang mogelijk ‘baby’ laten zijn, in een rustige, beschermde omgeving met alleen leeftijdgenootjes. Bij Moeder de Gans houden we daar rekening mee. Ook op onze verticale groep. Onze KDV ruimte bestaat uit 2 ruimtes. We kunnen de rust' of drukte" opzoeken. Dat geeft veel voordelen. Omdat je niet verplicht bent in 1 ruimte te blijven. De stamgroep veranderd hierbij niet,omdat de ruimtes met elkaar verbonden zijn.

Steeds meer spelen en ontdekken

al in het eerste jaar krijgen baby’s steeds meer behoefte de wereld te ontdekken. Wij bieden allerlei activiteiten aan die passen bij de belevingswereld en behoeftes van deze kleintjes.

Tijdig aanmelden

Of je nog zwanger bent of al een baby hebt… wij staan voor je klaar. Vragen? Speciale wensen? Neem vooral contact op om de mogelijkheden voor jouw kindje te bespreken en om een afspraak te maken voor een rondleiding bij onze mooie locatie midden in Harmelen.

Meldt je vooral tijdig aan, dan ben je zeker van een plekje.


Opvang mogelijk vanaf 1 dag per week. Ook flexibele opvang mogelijk. Wij zijn open vanaf 7.00 uur!